MOT teki uuden lätkämailan

Lätkämailat liittyvät kiinteänä osana ilmastokeskusteluun. MOT syyttää muita mailatehtailijoiksi, mutta nyt se on tehnyt sellaisen itse. Blogin kävijätilasto on eilisestä alkaen muuttunut lätkämailan näköiseksi.

091110_2359_Gaia_tilasto

Kirsikkapuinen maila olisi toki hienompi, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Kiitokset kaikille lukijoille!

MOT:lle kylmää kyytiä tarjoavat:

Tuukka Simonen: MOT:n 9.11.2009 esitetyn ilmastodokkarin valheet
Pasi Toiviainen: MOT – länsimaisen elämänmuodon asialla

Suosittelen molempia vastineita. Pasi käsittelee asiaa hyvin laajalla näkökulmalla, josta kyllä saa hyvän käsityksen kokonaisuudesta, ja MOT:n umpikierosta tavasta käsitellä sitä.

Itse ohjelmasta jäi päällimmäisenä mieleen jonkinlainen sekoitus sääliä ja myötähäpeää. Luulen, että tämä oli viimeinen ilmastomotti. Ideat ovat loppu, eikä toimitus enää kykene keksimään uskottavalta kuullostavia valheita ilman, että koko homma menee farssiksi.

3 ajatusta artikkelista “MOT teki uuden lätkämailan

  1. Farssihan se tietysti on ollut jo kauan, mutta ikävä kyllä en usko, että Backmanin idet loppuvat ko. aiheen suhteen koskaan. AGW:n vastustaminen on Backmanille ja Virtaselle pakkomielle, eikä sellaisissa tapauksissa näy loppua ”ideoille”.

    Tykkää

  2. Farssiksi voidaan myös tulkita se, että kylmää kyyti tarjosivat breikkari ja arkkitehti.

    .. tulikin mieleen että ovatkohan kumpikin herra käyneet kesän ja syksyn aikana hakemassa marjoja pakkaseen?

    Tykkää

    • En ole aivan varma mitä tarkoitat. Kyllä minustakin on jotain mätää jossakin, jos breikkari ja arkkitehti kykenevät pyyhkimään dokumenttiohjelmalla pöytää ihan miten haluavat.

      Tykkää

Jätä kommentti