Mitä Greenpeace ja kumppanit eivät kerro

wind turbine fireJos toissapäiväinen kirjoitus uusiutuvan ja ydinenergian rakentamisnopeuden vertailusta herätti mielenkiintoa, sen tekee varmasti myös tämä Passiiviidentiteetin eilinen kirjoitus:

Nerokasta grafiikkaa

Jutussa havainnollistettu Greenpeacen tapa vääristellä asioita jättämällä valikoituja asioita kertomatta, on sama jota ilmastoskeptikot käyttävät kertoessaan ilmastonmuutoksen olevan pötyä, koska tänään on kylmempi kuin vuosi sitten.

 

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Mitä Greenpeace ja kumppanit eivät kerro

 1. Onpa pelottava kuva!
  Tuon onnettomuuden seurauksena on varmasti jouduttu evakuoimaan kymmeniä-, jos ei satojatuhansia ihmisiä, ja miljoonia hehtaareja on muuttunut asumiseen kelvottomiksi.

  Mutta hauskaa, että joku muukin on keksinyt verrata kuviteltua todellisuuteen ja yleisiä arvioita konkreettisen hankkeen todelliseen kustannusarvioon. Kertoohan se havainnollisesti, jos ei muusta, niin epätoivon leviämisestä ydinjätelaitoksia palvovien keskuudessa. 🙂

  Tykkää

 2. Kiitoksia mainiosta blogista. Vastustin aiemmin ydinvoimaa kiihkeästi. Nyt olen joutunut järkeistämään kantaani ja olen ydinvoiman suuri kannattaja.

  Mitä mieltä olet Ugo Bardin päätelmästä, että ydinvoiman vähentynyt rakentaminen johtuisi valtioiden tukien leikkaamisesta.

  http://cassandralegacy.blogspot.it/2014/06/lessons-from-failed-energy-revolution.html

  Ugo Bardi on italialainen kemisti ja Rooman klubin ”Kasvun rajat”-analyysin edistäjä. Hän kirjoittanut kirja the Limits of growth revisited. Ja on puhunut aktiivisesti mm. Öljyhuipusta.

  http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kasvun_rajat
  http://www.amazon.com/Limits-Growth-Revisited-SpringerBriefs-Analysis/dp/1441994157

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s