Erilaisia mielipiteitä

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Erilaisia mielipiteitä

 1. Tämä avasi silmäni ilmastoskeptisyydelle.

  Kenties minun sittenkin vain kannattaisi jättää ne lääkkeet ottamatta ja lukea aktiivisesti Watts up with that juttuja.

  Tykkää

 2. Minun täytyy myöntää, että olen ollut väärässä. Kun aloin lukea blogiasi, vedin ydinvoimakirjoituksistasi sen johtopäätöksen, että sinulla olisi tietoa mielipiteittesi takana. Et käyttänyt tietoargumentteja ilmastokirjoittelussa ja luulin sen pelkästään johtuvan yleisestä luottamuksesta tiedemiehiin. Nämä viimeisimmät aiheesi ja niistä käymämme keskustelut ovat johtaneet siihen, että minun täytyy myöntää tehneeni virhearvioinnin.

  Sinua motivoi nimenomaan ilmastonmuutos. Olet vakuuttunut siitä, että maailma on tuhoutumassa ellei CO2 saada kuriin. Siksi olet valmis jopa olemaan erilainen vihreä ja sietämään ydinvoimaa.

  Mainitsit, että käynnissä on mediasota ilmastonmuutoksesta. Blogisi on siitä hyvä esimerkki. Täältä on turha odottaakaan kirjoitusta siitä, kuinka Japani kieltäytyy jatkamasta Kioton sopimusta. Etkä tule kääntämään Judith Curryn lähettämää vastausta edustajahuoneen energia- ja ympäristökomitean kysymyksiin. Samoin olet hiljaa siitä, kuinka Nobel-palkinnon fysiikasta vuonna 1998 saanut Robert Laughlin on liittynyt 1000 IPCC-prosessia kritisoivan tiedemiehen joukkoon. Näiden uutisten sijaan linkität jonkun idiootin YouTube-videoon yrittäen vakuuttaa lukijat siitä, että kaikki skeptikot ovat tyhmiä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s