Suomalainen ilmastoherätys

Mikäli Juhani Rinteen esitelmä herätti mielenkiintoa, kannattaa katsoa myös Pasi Toiviaisen ohjaama dokumentti vuodelta 2007, jossa Rinne kertoo näkemyksiään ilmastonmuutoksesta. Dokumentin lyhennelmä löytyy  Ylen arkistosta:

http://www.yle.fi/kuumapallo/asx/ilmastonmuutos.asx

7 ajatusta artikkelista “Suomalainen ilmastoherätys

 1. Tiedän kyllä mitä siellä on. Kysynkin sitä että ovatko nämä ”aaltolaitteet” , Kuten suomessakin oleva EISCAT:n osa MIELESTÄSI vaikutuksiltaan A) mitättömiä B)turvallisia pidemmällä aikavälillä?

  Ja voisitko kertoa eikö geoengineering tekniikoita a) ole olemassa b) pyritä käyttämään c) ole nyt jo käytetty?

  Ja kerrotko OMAN uskomuksesi/tietosi yleisesti ko. asiaa?

  Jos kansainvälisiin lakeihin on kirjattu jo aikaa sitten kiellot näiden tekniikoiden käyttöön niin kuinkahan sitten tietty porukka väittää että ko. tekniikoita ei ole edes olemassa?

  Selitäpä tämä outous, kun kerran selittelyä tykkäät harrastaa.

  Tykkää

 2. HAARP ja EISCAT -projekteista löydät tietoa täältä:

  http://www.eiscat.se/
  http://www.haarp.alaska.edu/

  Minulla ei ole noihin lisättävää.

  Geoengineering-tekniikoita on suunniteltu ja kehitetty paljonkin, niitä ei ole käytetty. En tiedä, mitä tekemistä niillä on em. ionosfäärin tutkimuksen kanssa. Tietenkin ionisfäärin ilmiöt kiinnostavat puolustusvoimia, koska niillä voidaan ainakin vaikuttaa radioaaltojen etenemiseen. Ionosfääri heijastaa radioaalutoja, minkä jokainen DX-kuuntelija ja radioamatööri tietää. Säiden hallinta tällä tekniikalla on kyllä utopiaa.

  Jos sinulla on parempaa tietoa asiasta, kerro toki.

  Tykkää

 3. Kun tiedät kaiken niin voisitko kertoa miksi alumiinin ja bariumin pitoisuudet ovat kaikkialla nousussa/nousseet? (liittyy VÄITETYYN chemtrail ilmiöön) .Niin vedessä kuin maaperässäkin. Tähän kommentti että kun katson albumista kuvia 80-90-luvuilta joissa näkyy osassa lentokoneita ja vertaan niitä 2000-luvun vastaaviin maisemakuviin , joissa keli eli ilma on täysin samanlainen , niin JOSTAIN oudosta syystä lentokoneiden vanat ovat TYYSTIN erilaisia. Ei tosin joka kerta. Tämän on tietenkin johduttava siitä että nykyään olen hullu , silloin en ollut?

  Ei ole käytetty vai? niinpä. mites kiinan pilvenhajoitus idioottiurheilusankaruus-kisojen aikaan? Kai nämä Bill Gatesit ja muut ”älykääpiöt” sitten rahoittavat asioita ihan ilman minkäänlaista järkeä kun kerran niillä tekniikoilla ei mielestäsi ole mitään käyttöä.

  http://www.examiner.com/x-10438-Human-Rights-Examiner~y2010m1d18-Geoengineers-at-annual-conference-to-face-human-rights-defender-rally-videos?#comments

  http://news.parliament.uk/2010/01/minister-appears-before-geoengineering-inquiry/

  http://www.newscientist.com/article/mg20527463.300-bill-gates-digs-deep-for-geoengineering.html?DCMP=OTC-rss&nsref=climate-change

  http://www.technologyreview.com/computing/20463/?a=f

  http://www.weathermod.com/

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7561

  Olet ilmeisesti sitä mieltä että ei ole ”top secret” , covert operation tyyppisiä kokeita tai koesarjoja koskaan ollut eikä tule koskaan olemaankaan. Ei ollut Porton Downin koesarjoja joissa levitettiin suhtkoht harmittomia viruksia aerosolimuodossa pahaa-aavistamattomien ihmisten asuttamille alueille? Mitään ei koskaan tehdä salassa?

  Jos tekniikka toimii ja ympäri palloa ihmiset ovat havainneet muutoksia mm. noissa vanoissa ja vesikokeiden tuloksissa niin kaikkien heidän täytyy ilmiselvästi olla niitä kuuluisia hulluja, vai?

  Sehän on hyvä kuitenkin että sinä et ole.

  Tykkää

 4. palikka:
  ”Kysynkin sitä että ovatko nämä “aaltolaitteet” , Kuten suomessakin oleva EISCAT:n osa MIELESTÄSI vaikutuksiltaan A) mitättömiä B)turvallisia pidemmällä aikavälillä?”

  Vastaan: sekä A) että A). EISCAT-laitteisto on vastaanotin, se ei aktiivisesti lähetä yhtään mitään. Jos 32-metrinen antenni kaatuu myrskyssä, se voi olla vaarallinen, mutta niin on myrskykin. (Maurissa ei kaatunut.)

  Ei hullumpi kysymys.

  Tykkää

 5. Palikka:

  Kun tiedät kaiken

  Älä viitsi, en ole koskaan väittänyt noin. Kukaan tiedä kaikkea tiedä. Jos en tiedä jotain, tyydyn siihen, enkä ala keksimään.

  niin voisitko kertoa miksi alumiinin ja bariumin pitoisuudet ovat kaikkialla nousussa/nousseet? (liittyy VÄITETYYN chemtrail ilmiöön) .Niin vedessä kuin maaperässäkin.

  En tiedä. Löytyykö sinulla lähdettä missä nousu on todettu?

  Tähän kommentti että kun katson albumista kuvia 80-90-luvuilta joissa näkyy osassa lentokoneita ja vertaan niitä 2000-luvun vastaaviin maisemakuviin , joissa keli eli ilma on täysin samanlainen , niin JOSTAIN oudosta syystä lentokoneiden vanat ovat TYYSTIN erilaisia. Ei tosin joka kerta. Tämän on tietenkin johduttava siitä että nykyään olen hullu , silloin en ollut?

  Millä tavalla erilaiset? Yksi syy voi olla lentokonemoottoreiden kehitys läpivirtausmoottoreista ohivirtausmoottoreiksi, ja muutenkin polttoaineen kulutuksen vähentyminen 80-90 lukujen arvoista. Nykymoottorit myös nokeavat vähemmän, ja todennäköisesti tuottavat vähemmän NOx-päästöjä, ja saattaapi polttoainekin olla tänään puhtaampaa kuin ennen. Voisiko näistä löytyä järkevä selitys? Vähentynyt polttoaineen kulutus johtaa pakokaasujen pienempään vesihöytypitoisuuteen, ja nokipäästön väheneminen lienevät ihan silminnähtäviä muutoksia. Ainakin tällainen ”luonnollinen” selitys on uskottavampi kuin chemtrail, eikö sinusta? Yhtä kiehtova se ei ole, sen myönnän.

  Ei ole käytetty vai? niinpä. mites kiinan pilvenhajoitus idioottiurheilusankaruus-kisojen aikaan?

  En pidä kertaluontoista vaikuttamista paikalliseen säähän geoengineeringinä.

  Kai nämä Bill Gatesit ja muut “älykääpiöt” sitten rahoittavat asioita ihan ilman minkäänlaista järkeä kun kerran niillä tekniikoilla ei mielestäsi ole mitään käyttöä.

  Kyllähän niitä tutkitaan, paljonkin. Onhan mm. Risto Isomäki kirjoittanut aiheesta. Geoengineering on varmaankin vihoviimeinen keino yrittää pelastaa mitä pelastettavissa on. Siihen voidaan joutua, jos muut keinot eivät auta. Esim. Maahan saapuvan auringonvalon himmentäminen Lagrangen pisteeseen 1 sijoitettavalla varjostimella saattaisi olla mahdollista toteuttaa. Sekään tuskin on ongelmaton. Geoengineering ”maailman pelastajana” on vähän sama kuin ihminen ottaisi huolehdittavakseen asioita, jotka luonto aiemmin hoiti.

  Olet ilmeisesti sitä mieltä että ei ole “top secret” , covert operation tyyppisiä kokeita tai koesarjoja koskaan ollut eikä tule koskaan olemaankaan. Ei ollut Porton Downin koesarjoja joissa levitettiin suhtkoht harmittomia viruksia aerosolimuodossa pahaa-aavistamattomien ihmisten asuttamille alueille? Mitään ei koskaan tehdä salassa?

  En ole sitä mieltä, yhtä ja toista on tehty. Ei näitä silti tarvitse omasta päästä keksiä.

  Jos tekniikka toimii ja ympäri palloa ihmiset ovat havainneet muutoksia mm. noissa vanoissa ja vesikokeiden tuloksissa niin kaikkien heidän täytyy ilmiselvästi olla niitä kuuluisia hulluja, vai?

  Tai sitten havainnot ovat virheellisiä, tai niille löytyy joku muu selitys. Ks. lentokoneen moottori -selitys.

  Sehän on hyvä kuitenkin että sinä et ole.

  Tästä olen samaa mieltä. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s