Earth Hour – sammuta valot tunniksi

Earth Hour järjestetään tänä vuonna 27.3. klo 20.30 – 21.30. Tähän historian suurimpaan ympäristötapahtumaan osallistui viime vuonna yli 4000 kaupunkia ympäri maailman.

WWF:n Earth Hour -kampanjan idea on, että ihmiset ympäri maailmaa sammuttavat valonsa tunniksi samana päivänä ja samaan aikaan. Kuten viime vuonnakin, H-hetki on maaliskuun viimeinen lauantai-ilta eli 27.3. klo 20.30 – 21.30.

Earth Hourin slogan on tänä vuonna ”Anna valomerkki!”. Valokatkaisimen napsaus on siis viesti: Ilmastokriisi on vihdoin torjuttava. Lue lisää>>>

Tämä on helppo ja näkyvä tapa ottaa kantaa ilmastonmuutoksen torjunnan puolesta. Valojen sammuttamisen lisäksi kannattaa ilmoittautua tapahtuman nettisivulla osoitteessa http://www.wwf.fi/earthhour/.

Villi Planeetta: Anna valomerkki!

8 ajatusta artikkelista “Earth Hour – sammuta valot tunniksi

 1. Saattaapi olla. Ajattelinkin laittavani tekstin loppuun maininnan, mutta laitan sen tähän:

  ”Skeptikoille” tiedoksi, Earth Hourin tarkoituksena ei ole sähkön säästäminen. Se on kannanotto ilmastonsuojelun puolesta, ei muuta.

  Tykkää

 2. No, minusta sitten idea on moraalisesti aika puhdas.

  Kiitos vielä Luukko:le muistutuksesta, en olisi varmaan muuten tänä vuonna muistanut tätä tapahtumaa.

  Tykkää

 3. Itsepä pidin mummonmökkini sähköt KOKONAAN pois viime vuonna kahteen otteeseen, eli kahtena päivänä kun erehdyin siitä päivästä viikolla. No mitään se ei auttanut mihinkään paitsi oli mukava maata pihalla se ilta-aika pilkkihaalareissa ja katsella taivasta. Kynttilät toivat valon noina kahtena päivänä. Ajatukset saivat miellyttävää pontta kun ei ensimäinenkään muuntaja surissut missään.

  Se mikä on suunnatonta hurskastelua on se tosiasia että valehtelijaherra Allu GOren viisisataaneliöinen lukaali oli kyseisenä päivänä kuitenkin valaistu, vain pienimmät pihavalot pois kytkettynä. Tämänhän kävivät jotkut skeptikot silloin dokumentoimassa. HAH HAH. Sekopää gore ilmeisesti suoritti nimensä kuvaamia rituaalitekoja sinäkin päivänä. Mokoma vamppyyri.

  Tykkää

 4. Eilen oli sähköt poikki 2 tuntia ja tänään tunnin, kun lumi ja jää haittaavat sähkönjakelua täällä. Laskeskelin, että siinä tuli kolmen vuoden Earth Hourit vietettyä.

  Tykkää

 5. Itsepä pidin mummonmökkini sähköt KOKONAAN pois viime vuonna kahteen otteeseen,

  Omalla mökillä ei ole sähköjä ollenkaan, paitsi aurinkosähkö.

  Se mikä on suunnatonta hurskastelua on se tosiasia että valehtelijaherra Allu GOren viisisataaneliöinen lukaali oli kyseisenä päivänä kuitenkin valaistu, vain pienimmät pihavalot pois kytkettynä. Tämänhän kävivät jotkut skeptikot silloin dokumentoimassa. HAH HAH.

  No niiin, hulluilla on hullut huvit. Gore on tehnyt ilmaston hyväksi enemmän kuin moni muu, ja siksi hän tietenkin on ”skeptikoiden” epäsuosiossa. Niin kuin tänä päivänä kaikki ilmastotutkijatkin. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

  Tykkää

 6. Niin ja muuten käsittelen tällähetkellä kaiken virtsan niin että kerään säiliöihin ja haihdutan vedet siitä kesällä ja käytän typpilannoitteena sitten seuraavan kasvukautena.

  Muutakin käyttöä sille on.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s