”Pysähtyikö ilmaston lämpeneminen vuonna 1998?”

(Alkuperäinen teksti: John Cook – Skeptical Science)

Skeptinen argumentti…

Vuosina 1998..2005 lämpötila ei noussut. Samaan aikaan ihmiskunnan hiilidioksidipäästöt ovat kasvaneet. (Bob Carter)

Mitä tiede sanoo…

Planeettamme lämpeneminen on jatkunut vuoden 1998 jälkeen – ilmasto lämpenee edelleen. Pintalämpötila kuitenkin vaihtelee huomattavasti, koska lämpöä siirtyy valtamerien ja ilmakehän välillä. 1998 oli poikkeuksellisen lämmin vuosi voimakkaan El Ninon takia.

Lue koko teksti >>>

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “”Pysähtyikö ilmaston lämpeneminen vuonna 1998?”

 1. Jos nyt sattuupi käymään niin, että pari(kymmentä) vuotta etiäpäin onkin oikein hiton koleaa ja kylmää niin voinko silloin kutsua herroja ja herrojen narreja mulekuiksi?

  Onhan nimittäin niin että kotitarveviljelijänä ( en hampun) ovat sadot kolmisen vuotta olleet aika kehnoja muualla kuin kasvihuoneessa. Viime kesä oli poikkeus, kurpitsa kasvoi kuin pankkiirin rahapussi. Pankkiiri euroopan on uhka niin luonnolle kuin pallollekin , varsinkin kun on pamahtanut grandioosiin koko ala. Jumalia kuvittelevat olevansa vaan ovat ultrakyynisiä mu…….

  Ja ne myrkyt. Eivät maistu minulle edes lihakseen pistettävänä. mites gaiaväki? Onko hyperokote hihassa?

  Onko todella niin että dualistis-lainalaisessa universumissa auringolla ei ole mielestänne tekoa ilmaston muuttajana? Kannattaa seurata auringonpilkkulukuja. hiljaista onpi.

  Tykkää

 2. Ja ne myrkyt. Eivät maistu minulle edes lihakseen pistettävänä. mites gaiaväki? Onko hyperokote hihassa?

  Blogin nimi ei viittaa gaialaisuuteen, vaan tylsän ateistisesti James Lovelockin Gaia-hypoteesiin sekä muinaiskreikan Maa-sanaan. En tiedä mitä gaiaväellä on hihassaan.

  Onko todella niin että dualistis-lainalaisessa universumissa auringolla ei ole mielestänne tekoa ilmaston muuttajana? Kannattaa seurata auringonpilkkulukuja. hiljaista onpi.

  Samasta syystä, maailmankuvani ei perustu mielipiteisiin. Seuraavassa pari tekstiä Auringon vaikutuksesta, joissa viitattuja lähteitä pidän todennäköisinä totuuksina, kunnes toisin todistetaan.

  Auringon aktiivisuus ja ilmasto: aiheuttaako Aurinko ilmaston lämpenemisen?

  Aiheuttaako Aurinko ilmastonmuutosta?

  Tykkää

 3. Niin. aikalailla symboliikkaa ja mysteereitä tutkineena voin sanoa että eipä taida aivan puhdasoppinen ateisti olla tuo rakkauslukkomies. Jos valitaan teorialle nimi niin että se viittaa juuri auringon ”elävöittämään” elävään maaemo-olentoon niin olisi kannattanut harkita hieman toisin tuota nimeä. Aika monikin ”ateisti”-herra jokatapauksessa puljaa senkaltaisissa seuroissa joista ateismi on kaukana, seuroihin joissa erotuksena uskontoihin on epäusko idolatrisiin jumaluuksiin. Uskovat kuitenkin tiettyihin universaaleihin vakioihin jotka siis eivät suurilta osin mahdu esim. fysiikan kirjallisuuden kansiin. Siinäpä onkin eriskummallinen sekasotku kun puhutaan sitten ateismista. No eipä siitä sen enempää kun ei aiheeseen kuulu.

  Varsinaisesti ihmetyttää naivi usko tiedeyhteisöjen ”korruptoitumattomuuteen”, usko järjestelmän korruptoitumattomuuteen. Totuus on se että koko suuri kenttä on korruptoitu ajamaan tiettyä agendaa tai vähintään siksi että vieläkään ei oikein osata tehdä yhteistyötä riittävän laaja-alaisesti. Silloin kun kaikki tulokset eivät johda samaan lopputulokseen on melko helppo voidella tuloksia ”ulos” tai ”sisään”. Aikaa ja ymmärrystä menisi ilm. niin tuhottoman kauan selvittää kaikki oleellinen yhden totuuden alle. Valitettavasti IPCC:n touhuissa on hyvin helppo havaita tällaista yhteen hiileen puhaltamista. Ja siksi siihen kenttään en koko elämäni luottoa laittaisi.

  Tykkää

 4. Niin, onhan se aika naivia uskoa järjestelmän korruptoitumattomuuteen. Sen sijaan on täysin rationaalista uskoa sen täydelliseen korruptoituneisuuteen, koska onhan se aivan selvää, että Vihreä tiedekoneisto ajaa ESL- ja tuulimyllyteollisuuden etuja. Vihreät ovat myös mukana salaliitossa, koska he saavat AGW:n avulla sympatiaa ja kannatusta. Historia toistaa siis itseään, koska aivan samalla tavalla koko väitetyn holokaustin tarkoitus oli vain kerätä sympatiaa ja kannatusta juutalaisten aatteelle. Onneksi öljy- ja kivihiiliyhtiöt hyvästä tahdostaan antavat osan vaivaisista roposistaan niille ainoille rehellisille tutkijoille, jotka ovat paljastaneet koko homman huijaukseksi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s