Salaliitto ilmastonmuutoksen takana paljastettu

Vain viikko kohtalokkaan CRU-tietomurron jälkeen tutkijat ovat tunnustaneet. Salaliitto kasvihuoneteorian takana on nyt paljastettu.

Lehti kirjoittaa:

Koko sotku paljastui iltapäivällä Suomen aikaa, kun useat tuhannet ilmastotutkijat, geofysiikan ekspertit, geologit, ilmakehätutkijat ja biologit tunnustivat olleensa vuosikymmeniä mukana valtavassa salaliitossa.

Tiedemiesten kertoman mukaan salaliittoa pidettiin yllä rahantekomielessä. Professori Ernst Kattweizel kertoo:

“Se on valitettavasti totta. Mitään ilmastonmuutosta ei ole olemassa. Me kaikki noin 12 400 tutkijaa olimme tässä mukana noin 30 vuotta siksi, että saisimme aina yhden vuoden lisää apurahaa.”

Salaliitto pysyi niinkin kauan pystyssä vihervasemmiston ja muiden ituhippien suosiollisella avustuksella. Näillä oli luonnollisesti omakin lehmä ojassa, koska Neuvostoliiton hajoaminen ja Berliinin muurin kaatuminen jätti kyseiset ryhmittymät kodittomiksi. Menetetyn valtakoneiston tilalle oli nopeasti saatava uusi.

Saamiemme tietojen mukaan nyt paljastunut ilmastosalaliitto on vain jäävuoren huippu. Hakkerit ovat ilmeisesti päässeet jo Iluminatin tietokantoihin käsiksi, ja seuraavaksi paljastusvuorossa on 50-luvulta lähtien salatut dokumentit avaruusolioiden vierailuista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s