Earth Hour oli menestys

WWF:n organisoimaan ilmasto- ja valojensammutustempaus Earth Houriin osallistui yhteensä 104 suomalaista kuntaa ja kaupunkia. Maailmalla mukana oli yhteensä yli 4000 kaupunkia 88 eri maasta. Tapahtuma saavutti suuren medianäkyvyyden ja herätti paljon keskustelua. WWF Suomi kiittää kaikkia Earth Houriin osallistuneita!

Näin kirjoittaa WWF Suomen sivustollaan.

Video illan tapahtumista eri puolella maailmaa.

 

 

Sähkön käyttö Suomessa väheni sata megawattia Earth Hourin aikana. Se tarkoittaa vaikkapa sitä, että 60 W:n hehkulamppuja sammutettiin valtakunnassa yhteensä 1,6 miljoonaa kappaletta. Yksistään Helsingissä kulutuksen pudotus oli kymmenen megawattia, mikä on hyvin linjassa koko Suomen lukeman kanssa. Helsingissä käytetään osapuilleen kymmenesosa osa Suomen sähköstä.

Tässä blogissa ja toisella ylläpitämälläni sivustolla ollut Earth-Hour banneri näytettiin n. 35000 kertaa ja sitä klikattiin yli 200 kertaa. Kiitokset siitä!

Kampanjan tarkoituksena ei tietenkään ollut sähkön säästäminen, vaan ilmastonmuutostietoisuuden lisääminen. Kampanja sai hyvin näkyvyyttä kaikkialla maailmassa, ja onnistui tarkoituksessaan ilmeisen hyvin.

Ensi vuonna uudestaan?

Muita juttuja tapahtumasta:

Aikaisemmat blogikirjoitukset:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s